Söker du efter en flyttfirma göteborg?

Lindome Flytt är en seriös och etablerat flyttfirma i Göteborgstrakterna som betjänar hela Västra Götalands regionen.   

Lindome’s flyttkontor ligger i Mölndal, och dem har arbetat med flyttrelaterade uppdrag sedan 1974. De kan hjälpa till med allt de mesta när du ska flytta, oavsett om det handlar om en liten flytt eller en stor flytt så kan dem hjälpa dig med allt ifrån montering, nedmontering, emballering och transport av flyttgodset. De har moderna flyttbilar och utbildade flyttkonsulter som är redo att hjälpa dig med transportering av ditt flyttgods på ett så effektivt sätt som möjligt.

LFB AB arbetar även med magasinering och driver en terminalverksamhet. Detta tillåter dem att ha väldigt förnuftiga priser!  Om du behöver lagra dina ägodelar på ett tryggt och säkert sätt så är detta lösningen du söker efter. Med relativt centrala lokaler i närheten av Göteborg med smidig tillgång till förråden får du exakt det du behöver! Välkommen att kontakta dem på www.lindomeflytt.com